Jaarcongres

Aanmelden

Uitnodiging

Graag willen we jullie allemaal uitnodigen voor het eerste echte Longverpleegkundig Jaarcongres op 5 oktober in Breukelen. Vorig jaar stond deze uitnodiging al voor jullie gepland maar kon het helaas niet doorgaan. We doen er alles aan om het dit jaar wel door te laten gaan en verheugen ons er ontzettend op om jullie allemaal weer in levende lijven te mogen ontmoeten.

Op dit Longverpleegkundig Jaarcongres staat dit jaar alles in het teken van:

Kwaliteit voorop!

Tijdens plenaire sessies en de workshops komen mooie onderwerpen aan bod. Deze onderwerpen zijn o.a. door jullie zelf aangedragen tijdens de evaluaties van de vorige congressen, dus van goede kwaliteit. Onze sprekers leveren hoge kwaliteit want zijn experts op het gebied van het betreffende onderwerp. Tijdens het tweede kamer debat zal er gedebatteerd worden over onderwerpen die te maken hebben met kwaliteit en ook op wetenschappelijk gebied is alles gericht op samenwerken aan de toekomst van de zorg om zo de kwaliteit van de zorg te vergroten.

Neem dus je eigen kwaliteiten mee naar Breukelen en vergroot ze door tijdens de workshops te kiezen voor de sessie die het best past bij jouw expertisegebied of waar je gewoon meer van wilt weten. Keus genoeg, dus we rekenen erop dat er voor elk wat wils te vinden is.

Tijdens de korte ledenvergadering zal ook de longverpleegkundige van het jaar verkiezing weer plaatsvinden. Aanmeldingen hiervoor kunnen nog steeds doorgegeven worden.

We rekenen erop jullie allemaal te zien op 5 oktober in Breukelen!